Johan
Jureskog
Selection

Anmäl dig nu, prenumerera på Johans nyhetsbrev!

Prenumerera här!
talg

kockens Hemlighet stavas T-a-l-g


Talg tål en hög värme och det är perfekt när man ska steka en köttbit. Det ger en fin, djup smak.

Talg är ett naturligt matlagningsfett som är 100% animaliskt. Inga tillsatser, helt allergenfritt. Talg tillverkas av att fettet från nötdjuren smälts ner.
En höjdare är att fritera pommes frites i talg. Talg kan också med fördel användas i patéer, pajer och att smaksätta såser.


"Att steka kött i talg höjer smaken oerhört!"

- hälsar Johan


Här nedanför listar vi vårt fina sortiment:

Talg 250g

Ett naturligt matlagningsfett.

kan med fördel användas till all stekning, fritering och smaksättning i såser.

Tål höga temperaturer. Allergenfritt, 100% animaliskt.

 

Ingredienser:

Talg från nötkött.

Allergiinformation: -

Tillverkningsland: Storbritannien

GTIN/EAN: 7340046083876

Näringsvärde per 100g:

  • Energi: 3700kJ/900kcal

  • Fett: 100g

  • - varav mättat: 57g

  • - varav enkelomättat: 36g

  • - varav fleromättat: 3g

  • Kolhydrater: 0g

  • - varav sockerarter: 0g

  • Protein: 0g

  • Salt: 0g

Förvaring: Kylvara, förvaras vid högst +8°C.

Användning: Ej tillagad. Använd vid stekning eller fritering.