Entrecôte ca 1100g
Entrecôte sitter på djurets övre
ryggparti och är en mör och smakrik detalj, delvis tack vare sin rika
marmorering som ger köttet extra smak och gör det mörare.
Entrecôte lämpar sig väl att steka hel, men vanligast är ändå att steka eller grilla
den i skivor. Den bör inte stekas för länge, då förlorar den
både smak och saftighet.
I samarbete med Skövde Slakteri tar vi
fram denna produkt av kött från svensk mjölkko. Vårt kött
kommer från mjölkkor som betat fint gräs från gröna hagar, rört på sig och
blivit väl omhändertagna. Det är därför en favorit hos Johan Jureskog.
Ingredienser:
100% Svenskt
nötkött
Märkning: "Kött från Sverige".
Ursprungsland:
• Född: Sverige
• Uppfödd: Sverige
• Slaktad: Sverige
• Förädlad: Sverige
GTIN/EAN: 2357269000004
Förvaring: Kylvara, + 2 till + 4°C.
Användning: Ej tillagad.